Smart Hem – Vill du ha ett?

Vem vill inte kunna spara värdefull tid, uppleva extra komfort och få mer kvalitetstid. Allt i ett hus som gör våra liv enklare. Vi hjälper dig att automatisera din vardag.

Ett Smart Hem gör ditt dagliga liv till en upplevelse

Tänk dig att du vaknar upp i din säng och startar kaffebryggaren, sätter på tv-nyheterna och drar upp persiennerna – innan du ens har klivit upp ur sängen. Med ett enda knapptryck kan du starta morgonen på bekvämast möjliga sätt. Och inte bara det. Med hjälp av din smartphone, knappar, fjärrkontroller eller andra styrenheter kan du styra hela ditt hem var du än är och när du än behöver. Musik, belysning, garageport, larm, värme eller solskydd – med ett enda system kan du få total kontroll över ditt hem. Du kan även koppla in Alexa eller Google-assistenten för röststyrning av systemet. Vi hjälper dig med installation och rådgivning.

Har du frågor om Smarta Hem?
Ring 0705 – 91 00 00

Styr ditt solskydd med automation

Motorisera och automatisera dina gardiner, persienner markiser, eller andra solskydd i ditt Smarta Hem.

Styr ditt invändiga eller utvändiga solskydd med röstkommando eller med automatik efter vädret. Låt sovrumsgardinen rulla upp när det är dags att vakna eller rulla ner när det är dags att sova.

I ett Smart Hem låter man automatiken styra detaljerna.

Låt ditt Smarta Hem förenkla din vardag genom att öppna garaget automatiskt när du kommer hem.

Motorisera och styr garageporten

Att ta sig ur bilen i ösregnet för att öppna garageporten tillhör det förgångna. Sitt kvar bekvämt och öppna porten i från bilen.

Utrusta din garageport eller grind med en motor och öppna den enkelt via app i mobilen, med en fjärrkontroll, eller med hjälp av röststyrning.

 

Säkert hem med Smart Hem

Koppla in brandlarm, kameror och andra sensorer i ditt smarta hem för att kunna övervaka och styra säkerheten i hemmet.

Känn dig säker över överallt oavsett om du är på semester eller inväntar att ditt barn ska komma hem från skolan. Genom att koppla in och styra belysning, solskydd, kamera och andra sensorer och rörelse detektorer kan du få total kontroll om vad som rör sig runt dit smarta hem.

Med ett Smart Hem kan du avskräcka tjuvarna.

Ring oss på 0705 91 00 00

Så går vi tillsammans igenom dina behov och hittar den lösning som passar dig bäst!

Johan hjälper er att få ett Smart Hem

Johan hjälper er
att få ett Smart Hem

Johan hjälper er att få ett smart hem eller med andra typer av projekt som kräver en elektriker.

Har du frågor om laddboxar, Smarta Hem, eller andra projekt där en elektriker behöver vara inblandad kan Johan hjälpa dig att få svar på dina frågor.

Ring: 0705 – 91 00 00

E-post: johan@sekond.se

Sekond – en elfirma med flera olika tjänster

Som elektriker värdesätter vi möjligheten att kunna erbjuda ett stort och brett tjänsteutbud. Vi utför bland annat installation av laddningsstationer till elbilar och energioptimering för både ditt hem och din arbetsplats, helhetslösningar för smarta hem och solskydd.  Vi kan bistå med felsökning och snabb hjälp med elservice vid akuta problem.

För att du som kund ska känna dig trygg i att anlita oss arbetar vi aktivt med våra kvalitetsmål. Hos oss arbetar enbart utbildad personal som har rätt behörighet för alla typer av elinstallation och servicearbeten. Det innebär att vi kan hålla de överenskomna tiderna och att vårt slutförda arbete är fackmannamässigt och felfritt utfört.