Din elektriker i Trollhättan

Är du som privatperson eller företagare i behov av en kompetent och kunnig elektriker i Trollhättan? Då finns Sekond nära till hands. Hos oss arbetar enbart utbildad personal som har rätt behörighet för alla typer av elinstallation och servicearbeten.

Behöver du en elektriker i Trollhättan?
Ring 0705 – 91 00 00

Din elektriker i Trollhättan när du ska installera en laddbox eller laddstolpe.

Laddstation till din elbil

Behöver du installera en laddbox eller laddstolpe i Trollhättan?

Det pågår just nu en satsning på laddstolpar för att minska bilismens klimatpåverkan. Det är viktigt att se till att alla har tillgång till laddstolpar för att främja denna övergång till elbilar. Som elektriker i Trollhättan kan Sekond tillsammans med dig se över ditt behov och planera er investering i laddstation.

Sekond kan nu erbjuda en helhetslösning för företag och bostadsrättsföreningar med laddsymboler, laddbrickor och betalsystem.

 

Mer om våra Laddboxar och Laddstolpar

Smarta hem

Styr ditt solskydd eller andra delar i ditt hus med vår helhetslösning för smarta hem.

Tänk dig att du vaknar upp i din säng och startar kaffebryggaren, sätter på tv-nyheterna och drar upp persiennerna – innan du ens har klivit upp ur sängen.

Vi har en helhetslösning för att styra allt i hemmet. Du kan även koppla in Alexa eller Google-assistenten för röststyrning av systemet. Som elektriker i Trollhättan hjälper vi dig med installation och rådgivning.

 

Mer om smarta hem

Din elektriker i Trollhättan finns när du ska göra ditt smarta hem.

Din elektriker i Trollhättan för alla typer av elinstallationer.

Elinstallation i Trollhättan

Vi utför alla typer av elinstallationer för både privatpersoner, företagare, fastighetsförvaltare/-ägare samt för bostadsrättsföreningar.

När du anlitar oss som din elektriker i Trollhättan för att få hjälp med en elinstallation kan du förvänta dig ett noggrant utfört arbete, en tydlig dialog och att vi prioriterar ett säkert förfarande. Förutom att utföra själva installationen har vi även möjlighet att ge goda råd kring exempelvis belysningen i ditt hem eller hur du energioptimerar kontoret på bästa sätt. Vi är med dig genom hela arbetsprocessen, från projektering till färdig installation.

 

Se mer om elinstallation

Behöver du en elektriker i Trollhättan?
Ring 0705 – 91 00 00

Johan Selvên är elektriker och företagsledare på Sekond

Johan hjälper dig hela vägen

Johan hjälper dig med alla typer av projekt som kräver en elektriker i Trollhättan.

Har du frågor om laddboxar, smarta hem, eller andra projekt där en elektriker behöver vara inblandad kan Johan hjälpa dig att få svar på dina frågor.

Ring: 0705 – 91 00 00

E-post: johan@sekond.se

Sekond – en elfirma i Trollhättan med flera olika tjänster

Som elektriker i Trollhättan värdesätter vi möjligheten att kunna erbjuda ett stort och brett tjänsteutbud. Vi utför bland annat installation av laddningsstationer till elbilar och energioptimering för både ditt hem och din arbetsplats, helhetslösningar för smarta hem och solskydd.  Vi kan bistå med felsökning och snabb hjälp med elservice vid akuta problem.

För att du som kund ska känna dig trygg i att anlita oss arbetar vi aktivt med våra kvalitetsmål. Hos oss arbetar enbart utbildad personal som har rätt behörighet för alla typer av elinstallation och servicearbeten. Det innebär att vi kan hålla de överenskomna tiderna och att vårt slutförda arbete är fackmannamässigt och felfritt utfört.