Sekond i Trollhättan - Elektriker, Solskyddslösningar, Företagsservice
elektriker neg

Din elektriker i Vänersborg

Din elektriker i Vänersborg

Är du som privatperson eller företagare i behov av en kompetent och kunnig elektriker i Vänersborg? Då finns Sekond nära till hands. Hos oss arbetar enbart utbildad personal som har rätt behörighet för alla typer av elinstallation och servicearbeten.

Laddstation till din elbil

Behöver du installera en laddbox eller laddstolpe i Vänersborg?

Det pågår just nu en satsning på laddstolpar för att minska bilismens klimatpåverkan. Det är viktigt att se till att alla har tillgång till laddstolpar för att främja denna övergång till elbilar. Som elektriker i Vänersborg kan Sekond tillsammans med dig se över ditt behov och planera er investering i laddstation.

Sekond kan nu erbjuda en helhetslösning för företag och bostadsrättsföreningar med laddsymboler, laddbrickor och betalsystem.

Mer om våra Laddboxar och Laddstolpar

Smarta hem

Styr ditt solskydd eller andra delar i ditt hus med vår helhetslösning för smarta hem.

Tänk dig att du vaknar upp i din säng och startar kaffebryggaren, sätter på tv-nyheterna och drar upp persiennerna – innan du ens har klivit upp ur sängen.

Vi har en helhetslösning för att styra allt i hemmet. Du kan även koppla in Alexa eller Google-assistenten för röststyrning av systemet. Som elektriker i Vänersborgs närområde hjälper vi dig med installation och rådgivning.

Mer om smarta hem

Elinstallation i Vänersborg

Vi utför alla typer av elinstallationer för både privatpersoner, företagare, fastighetsförvaltare/-ägare samt för bostadsrättsföreningar.

När du anlitar oss som din elektriker i Vänersborg för att få hjälp med en elinstallation kan du förvänta dig ett noggrant utfört arbete, en tydlig dialog och att vi prioriterar ett säkert förfarande. Förutom att utföra själva installationen har vi även möjlighet att ge goda råd kring exempelvis belysningen i ditt hem eller hur du energioptimerar kontoret på bästa sätt. Vi är med dig genom hela arbetsprocessen, från projektering till färdig installation.

Se mer om elinstallation

elektriker neg

Behöver du en elektriker i Vänersborg?

Vi hjälper dig att planera och räkna på installationen för både stora och små fastigheter.