Fastighetsservice

Genom att kontinuerligt underhålla lokaler och anläggningar kan man som företag förebygga och skapa driftsäkerhet. Om man kontrollerar och sköter om elanläggningen på rätt sätt så minimeras risken för driftstörningar eller skador i processen.

Sekond utför alla slags el-och underhållsarbeten, allt ifrån felsökning och översyn av befintliga anläggningar till stora som små entreprenader. Vi kan erbjuda specialistkunskap inom olika områden och löpande uppdrag vid exempelvis skötsel av fastigheter och industrier. Vi har lång erfarenhet av att arbeta i industrimiljöer.

För många företag kan fastigheter och lokaler ofta vara ett område som vid tidsbrist underprioriteras och växer till en börda. Sekond hjälper dig att sköta om din fastighet eller lokal med löpande underhåll så som elarbeten, målning, snickeri och reparationer. Bland våra kunder finns byggföretag, industrier, offentlig sektor, privata aktörer och bostadsrättsföreningar

Du kan tryggt lägga ansvaret för dina lokaler i våra händer, så du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi erbjuder hög service och flexibilitet för att hitta den bästa lösningen för ditt bolag. Löpande kontroller håller fastigheten i gott skick och skapar en bra arbetsmiljö.

Exempel på tjänster inom fastighetsservice

  • Måleri- och tapetseringsarbeten
  • Våtrumsarbeten, tätskikt samt kakel och klinkers
  • Lager och Stallage byggnationer inom industrin
  • Besiktning av stallage
  • Snickeriarbeten
  • Service – felsökning och åtgärd av elanläggning.

Offertförfrågan

Vi är alltid intresserade av att lämna offert på uppdrag. för en kostnadsfri offert, fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig och går igenom dina behov. Välkommen att kontakta oss!