Om Sekond

Sekond är ett fullserviceföretag inom elinstallationer och företagsservice. Vi arbetar med den senaste tekniken och tillsammans med våra välutbildade elektriker, tekniker och montörer strävar vi ständigt mot nya mål. Vi verkar främst i Västsverige och vänder oss till såväl stora som små kunder.

 

Bolaget startades år 2000 av Niclas Liljala. Företagsnamnet är hämtat från boxningsvärlden, likt en sekond står vi alltid redo att assistera och hjälpa dig att lyckas i ditt projekt.

Under 2016 gick Johan Selvén in som delägare efter cirka tio år i företaget. Idag driver Johan Sekond framåt med stor entusiasm och med högt satta mål för framtiden. Styrkan består av mellan 10 och 15 kompetenta och högt uppskattade medarbetare – och vi fortsätter att växa.

Vi värderar säkerhet, noggrannhet och ett nära samarbete med våra kunder. Det är kring dessa värden vi utvecklar företaget och vi sätter stor vikt vid att de vi rekryterar står för samma värderingar. Det är viktigt att hela teamet brinner för att leverera riktigt bra lösningar till alla våra kunder.

Våra tjänster finns inom elinstallationer och företagsservice. Vi utför samtliga typer av elarbeten inom nybyggnation och renovering. Utöver elinstallationer utför vi även tjänster inom företagsservice. Det kan handla om underhåll i fastigheter och som underentreprenör vid större nybyggnationer.

Vår breda kompetens gör att vi kan anpassa våra tjänster efter din förfrågan, vi är flexibla och brinner för utmaningen att hitta den bästa lösningen i varje uppdrag.

Tveka inte att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt med ditt projekt.

Vill du komma i kontakt med oss?

Våra tekniker och servicepersonal hjälper dig gärna med att utföra både installation och reparation.
Kontakta oss via länken här nedan för frågor kring offert.