Solskydd för alla lägen

Måttbeställda solskyddslösningar

Söker ni eller ert företag efter skräddarsydda solskyddslösningar som skapar ett behagligt klimat, både inomhus och utomhus?

Vi hjälper er med smarta lösningar för alla lägen och är med er från idéstadiet till färdig installation. Vi på Sekond erbjuder smarta helheltslösningar inom solskydd och solavskärmning, för både inomhus- och utomhusbruk. Vi säljer, installerar och monterar allt inom solskydd till både privatpersoner och offentliga miljöer.

Solskydd för alla lägen

Fördelarna med att använda sig av solskyddslösningar är många, med vår breda kunskap samt erfarenhet ser vi till att ni får en snygg och hållbar installation. En av de största fördelarna är att solskydden ger en behaglig temperatur, även under sommarens varmaste dagar. Samtidigt skyddar avskärmningen även mot solljus som kan vara störande. Solskydden fungerar också perfekt som skydd mot insyn, samtidigt som de är ett stilrent designinslag i omgivningen.

Några av våra mest populära solskyddslösningar är markiser, persienner, lamellgardiner och plisségardiner.

Markiser – höj helhetskänslan

Markiser används främst för att stänga ute solens strålar och på så vis skapa ett bättre inomhusklimat. Terassmarkiser är ett utmärkt skydd mot solen på uteplatsen.

Persienner – reglera dagsljuset efter era behov

Persienner är ett av våra mest populära solskydd! Det är en effektiv, prisvärd och enkel lösning för att finna skugga i ditt hem. Välj bland våra stilrena färger för att matcha dina möbler och inredning.

Lamellgardiner – för större ytor

Lamellgardiner är suveräna för större glaspartier, vilket är passande i ett uterum – men även på kontoret. Genom att justera vinkeln på era lamellgardiner kan ni reglera både insyn och ljusinsläpp.

Plisségardiner – ger en mjuk och hemtrevlig effekt

Plisségardiner är ett elegant alternativ för dig som behöver ett solskydd som är både ljusreglerande och värmereflekterande. Våra olika modeller erbjuder flera alternativ och stor flexibilitet: allt från ett stort ljusinsläpp, till helt mörkläggande. Ni väljer själv om gardinen ska dras nerifrån och upp, eller tvärtom. Vi erbjuder även en mängd olika färger, mönster och egenskaper.

God service genom hela processen

Vi hjälper er från början till slut, med allt från beställning till montering. Sekond värdesätter högkvalitativ service, därför får ni alltid minst två års garanti på allt ni köper hos oss – till rättvisa priser.

Etablerade leverantörer

Genom valet av stabila och etablerade leverantörer kan vi garantera bästa service under hela produktens livslängd, vilket bland annat innefattar generösa garantier och tillgång till reservdelar. Vårt goda samarbete med våra leverantörer ser också till att vi alltid kan ligga i framkanten när det gäller ny teknik och innovationer inom branschen.

Har ni frågor kring solskyddslösningar eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa er, eller er verksamhet, med smarta solskyddslösningar – hör gärna av er till oss!

 

Besök Hestra Markis

Invändiga solskydd

  • Persienner aluminium/ trä
  • Plisségardin
  • Duettegardin
  • Rullgardin
  • Lamellgardin

Utvändigt solskydd

  • Fönstermarkis
  • Zipscreen
  • Terassmarkiser
  • Pergolamarkis
  • Sidomarkis

Offertförfrågan

Vi är alltid intresserade av att lämna offert på uppdrag. för en kostnadsfri offert, fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig och går igenom dina behov. Välkommen att kontakta oss!