elektriker neg

Elektriker

En bra lösning för alla

  • Vi erbjuder alla typer av installationer, även för nybyggnation och renovering – från planering till färdig leverans.

  • Det som gör oss allra mest stolta är kundnöjdhet och effekt. Vi investerar alltid all vår kompetens och erfarenhet så att vi själva kan ta ett steg tillbaka, beskåda och känna stolthet över vårt arbete. 

  • Vi arbetar nära stora och små byggföretag, fastighetsförvaltare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och återkommande privatpersoner.

  • Vi ingår i ett nätverk av kompetens och vi utökar våra team med extra resurser och specialistkunskaper vid behov.

  • Vi följer upp alla våra insatser och är alltid redo hjälpa till med felsökning och leverera service – även vid akuta problem.

HELHET & SERVICE

Vi erbjuder helhetslösningar inom elinstallationer, från början till slut. Med stort engagemang och noggrannhet utför vi vårt uppdrag, i nära samarbete med dig, vare sig du äger en enplansvilla eller ett multinationellt företagskomplex.

erfarenhet & flexibilitet

Vi är ett starkt team med kompetenta elektriker och montörer inom olika områden. Vi garanterar hög kvalité och erbjuder en bredd i alla projekt. Vi anpassar arbetslaget utifrån uppdragets behov och verkar alltid i nära samråd med våra kunden.

kvalitet & hållbarhet

På Sekond värdesätter vi säkerhet, noggrannhet och långsiktighet. Vår insats ska hålla både för dig som kund och för kommande generationer. Vi jobbar för att vi ska ha ett gott arbetsklimat med en öppen och ärlig dialog. Sekond är en auktoriserad elinstallatör, registrerad hos elsäkerhetsverket. Vi är medlemmar i elektriska installatörsorganisationen, EIO och när du väljer oss får du trygghet och garanti på köpet.

inte bara el

Vi hjälper självklart till med data-, fiber- och nätinstallationer. Vi kan också planera större industrianläggningar och lägga upp en god och effektiv infrastruktur för ditt elnät - stort som smått.
elektriker neg 2

Hör av dig med frågor om elinstallationer

Vi hjälper dig att planera och räkna på installationen för både stora och små fastigheter.