Elektriker för dig med stora som små ambitioner

Letar du efter en elektriker i närheten av Trollhättan och Vänersborg? Då har du kommit helt rätt. På Sekond tar vi oss an alla typer av elarbeten och installationer. Stort som smått. Vardagsrumsbelysning som storskaliga industrijobb. Välkommen att ringa oss, så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig.

Behöver du en elektriker?

Vi hjälper dig med ditt projekt, hur stort eller litet det än är. På Sekond har vi kompetensen och erfarenheten som krävs för att lösa praktiskt taget vilket problem som helst. Är det någon kompetens vi saknar – ja, då skaffar vi den på annat håll. För oss går kvalitén före allt annat.

Planerar du ett byggprojekt?

På Sekond utför vi alla typer av installationer – el, datanätverk, smarta hemlösningar, elbilsladdare och solceller. Det spelar ingen roll var i processen du befinner dig: i startgroparna, eller i slutfas. Vi är elfirman som hjälper dig hela vägen från planering till installation.

 

Behöver du hjälp att felsöka ett problem?

Ibland uppstår fel i elnät och nätverk. Undvik provisoriska lösningar. Ring oss istället! Våra elektriker kan snabbt vara på plats och hjälpa dig med felsökning och åtgärder vid akuta elfel.

Sekonds elektriker felsöker proppskåp

Ring oss – 0705 91 00 00

Sekonds elektriker hjälper dig att installera laddstolpen till din elbil

Vill du installera en laddstation?

Vi hjälper dig att hitta den perfekta lösningen.

Marknaden är full av olika varianter av laddstationer. Väljer du fel kan det bli både kostsamt och ineffektivt. Vi på Sekond levererar och installerar våra egna laddstationer, vilket gör oss till experter på området. När du kontaktar oss hjälper våra elektriker dig att hitta och installera en laddstation som passar just din elbil.

 

Mer om våra laddstationer

Vill du ha ett Smart Hem?

Vi hjälper dig att automatisera ditt hem.

Styr allt i ditt hem – musiken, belysningen, garageporten, larmet, klimatet eller solskyddet – med ett enda system.

Styr ditt smarta hem med knappar, styrenheter, fjärrkontroller eller via app i din smartphone. Du kan även koppla in Alexa eller Google-assistenten för röststyrning av hela systemet.

 

Mer om Smarta hem

Vill du ha ett smart hem?

Sekonds elektriker installerar dina solcellsanläggning

Är du intresserad av solceller?

Vi hjälper dig att ro solcellsprojektet i hamn.

Funderar du på att skaffa solceller till ditt hus? Med en solcellsanläggning tar du vara på solens energi och effektiviserar din energianvändning till det yttersta. På Sekond hjälper vi dig genom hela processen, från planering till färdig installation.

Sekond: här finns kompetensen och erfarenheten

Våra elektriker har lång erfarenhet och bred kompetens. Det gör att vi kan erbjuda alla typer av installationer, även för nybyggnation och renovering.

Vi värnar om långsiktiga samarbeten, och arbetar idag nära stora som små byggföretag, fastighetsförvaltare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och återkommande privatpersoner.

Som kund kan du känna dig trygg. Vi prioriterar stor säkerhet och noggrannhet i allt vi gör och verkar alltid i nära samråd med dig som kund. Skulle ett uppdrag kräva specialistkunskap utanför vår kompentens, så samarbetar vi med företag som hjälper oss i de uppdragen. Vi är alltid redo för snabb hjälp med felsökning och service vid akuta problem.

Kvalitet för oss är återkommande kunder och stolta elektriker

Vår definition av kvalitet är enkel: vi vill att du ska vara fullkomligt nöjd med allt vi gör. Så nöjd att du kommer tillbaka många gånger om. Dessutom vill vi själva kunna känna oss stolta när vi tar ett steg tillbaka och beskådar våra arbeten.

Det här kan vi hjälpa dig med:

 • Elservice
 • Felsökning
 • Solceller
 • Elbilsladdning
 • Smarta hem
 • Belysningsdesign
 • Industrianläggningar
 • Belysningsdesign/smarta hem
 • Data- fiber- och nätverksinstallation
 • Energioptimering
 • Infrastruktur
 • Processindustri

Offertförfrågan

Vi är alltid intresserade av att lämna offert på uppdrag för våra elektriker.
För en kostnadsfri offert, fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig och går igenom dina behov.

Välkommen att kontakta oss!

När du behöver en elektriker finns Sekond till din hjälp

Våra primära verksamhetsområden