Sekond i Trollhättan - Elektriker, Solskyddslösningar, Företagsservice

Kontakta Sekond

Vi på Sekond finns i Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla

Letar du efter en elektriker eller hantverkare i närheten av Trollhättan, Vänersborg eller Uddevalla? Då har du kommit helt rätt. På Sekond tar vi oss an alla typer av elarbeten, måleriarbeten, installationer och hantverksjobb, oavsett hur stort eller litet ditt projekt är.

Vi har kompetensen och erfarenheten som krävs för att lösa praktiskt taget vilket problem som helst. Är det någon kompetens vi saknar – ja, då skaffar vi den på annat håll. Vår styrka består av mellan 20 och 25 kompetenta och högt uppskattade medarbetare – och vi fortsätter att växa.

Varför välja Sekond?

En bra lösning för alla

Vi på Sekond har mångsidig kompetens för alla projekt. Vi erbjuder alla typer av installationer, oavsett om det är för nybyggnation eller renovering. Från planeringen till leverans kan du lita på att vi tar hand om allt med precision och professionalism.

Fokus på kundnöjdhet och effektivitet

Vår stolthet ligger i att se våra kunder nöjda och att uppnå effektiva resultat. Genom att investera all vår kompetens och erfarenhet i varje projekt kan vi säkerställa att varje arbete utförs med högsta kvalitet och noggrannhet.

Nära samarbete med olika aktörer

Vi arbetar nära både stora och små byggföretag, fastighetsförvaltare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Detta breda samarbete ger oss möjlighet att anpassa oss efter olika behov och leverera skräddarsydda lösningar för varje kund.

Styrka i nätverk och specialistkunskaper

Genom att ingå i ett starkt nätverk av kompetens kan vi utöka våra team med extra resurser och specialistkunskaper vid behov. Detta gör att vi kan hantera även de mest komplexa och omfattande projekten med förtroende och expertis.

Omfattande service och uppföljning

Vi följer upp alla våra insatser noggrant och är alltid redo att hjälpa till med felsökning och leverera service, även vid akuta problem.

Maila eller ring oss!

Telefon 070 591 00 00

trygga eljobb
installatorsforetagen