Solskydd som gör det enklare att gilla läget

Skärma av från solen, regnet, vinden och grannarna. På Sekond hjälper vi dig att installera skräddarsydda solskyddslösningar för ett behagligt klimat, både inomhus och utomhus.

Solskydd utomhus och inomhus

Söker du efter skräddarsydda solskyddslösningar som skapar ett behagligt klimat i hemmet eller på företaget? Sekond hjälper dig med smarta solskyddslösningar för alla lägen och är med från idéstadiet till färdig installation.

Måttbeställda solskyddslösningar

Vi på Sekond har stor kunskap om solskydd och ser till att du får en snygg och hållbar installation.

En av de största fördelarna med solskydd är att de ger en behaglig temperatur, även under sommarens varmaste dagar. Samtidigt skyddar avskärmningen mot solljus som kan vara störande. Solskydden fungerar också perfekt som skydd mot insyn och utgör ett stilrent designinslag i omgivningen.

Alla solskydd både inomhus och utomhus kan måttbeställas

När ni köper ert solskydd får ni stöd genom hela processen

God service genom hela processen

Har du frågor kring solskyddslösningar? Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, eller din verksamhet? Hör av dig så berättar vi mer!

Sekond hjälper dig från början till slut, med allt från beställning till montering. Vi värdesätter högkvalitativ service, därför får ni alltid minst två års garanti på allt ni köper hos oss – till rättvisa priser.

Har du frågor om solskydd? Ring 0705 – 91 00 00

Solskydd för alla lägen

Vi på Sekond erbjuder smarta helhetslösningar inom solskydd och solavskärmning, både för inomhus- och utomhusbruk. Vi säljer, installerar och monterar allt inom solskydd till både hem och offentliga miljöer.

Invändiga solskydd

  • Persienner aluminium/ trä
  • Plisségardin
  • Duettegardin
  • Rullgardin
  • Lamellgardin

 

Invändigt solskydd

Utvändiga solskydd

  • Fönstermarkis
  • Zipscreen
  • Terassmarkiser
  • Pergolamarkis
  • Sidomarkis

 

Utvändigt solskydd

Etablerade leverantörer

Genom valet av stabila och etablerade leverantörer av solskyddsprodukter kan Sekond garantera bästa service under hela produktens livslängd samt generösa garantier och tillgång till reservdelar.

Genom vårt goda samarbete med våra leverantörer kan vi alltid ligga i framkant när det gäller ny teknik och innovationer inom branschen.

 

Se mer hos Hestra Markis

Markiser är monterade över fönster ger ett bra solskydd.

Offertförfrågan

Vi är alltid intresserade av att lämna offert på uppdrag. för en kostnadsfri offert, fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig och går igenom dina behov. Välkommen att kontakta oss!

Sekond hjälper dig med smarta solskyddslösningar för alla lägen