solskydd neg

Solskydd

Terrassmarkis Lasse

Terrassmarkis Hestra Lasse, 4m bred och 2,5m utfall, inklusive motor. Monterat och inkopplat av elektriker

Pris: 27 000 kr

Paketet inkluderar: 1 st Terrassmarkis Hestra Lasse, 1 st motor, montering och installation av elektriker plus kablar och monteringsmaterial.

erbjudande

En skönare miljö - inne och ute

Skärma av från solen, regnet, vinden och grannarna. På Sekond hjälper vi dig att installera skräddarsydda solskyddslösningar för ett behagligt klimat, både inomhus och utomhus. Skydda dina anställda, kunder, gäster, vänner och familj. Vi har solskyddslösningar för alla typer av fastigheter.

De flesta av våra solskydd går att anpassa och automatisera efter dina önskemål. Med en inbyggd motor kan skyddet enkelt hissas upp eller ned med ett enda knapptryck. Berätta gärna för oss om dina planer och visioner, så gör vi allt för att hitta en lösning som passar just dig.

Hestra logo

Hestra Markis är en av Sveriges största fristående tillverkare av solskyddsprodukter för indoor och outdoor living. Sedan 1948 förser de den svenska och nordiska marknaden med högkvalitativa och flexibla solskyddsprodukter för alla lägen och alla typer av hus. Vi har valt dem för att de är bäst.

solskydd neg 1

Hör av dig med frågor om solskydd

Vi hjälper dig att planera och räkna på installationen av solskydd i ditt företag, hemma eller i en större fastighet.