Sekond i Trollhättan - Elektriker, Solskyddslösningar, Företagsservice
solskydd neg

Solskydd - inomhus

Solskydd inomhus

Persienn, Plisségardin, duettegardin, rullgardin eller lamellgardin? Möjligheterna är många. På Sekond hjälper vi dig med den perfekta inomhuslösningen av solskydd. Vi är med dig från början till slut. Det invändiga solskyddet kan vara både funktionellt och stilfullt. Förutom att hålla solens varma strålar ute på sommaren kan det även hjälpa till att hålla värmen inne på vintern.

Persienn

Reglera dagsljuset efter dina behov.

Persienner är ett av de mest populära solskydden. Det är en effektiv, prisvärd och enkel lösning för att finna skugga i ditt hem. Välj bland våra stilrena färger för att matcha din inredning. Persiennen finns i aluminium och i trä, och lamellerna finns i storleken 16-60 millimeter. Med träpersiennen skapar du en exklusiv och naturlig känsla.

Persienner kan monteras frihängande eller som mellanglasinstallation. Hissningen kan ske med lina eller motor.

Är du nyfiken på persienner ska du titta på Majken, från Hestra Markis.

Lamellgardiner

Det perfekta solskyddet för större ytor.

Lamellgardiner är suveräna för större glaspartier och kan vara en bra solskyddslösning i uterummet eller på kontoret. Genom att justera vinkeln på lamellerna kan du reglera både insyn och ljusinsläpp.

Lamellgardinen kan manövreras manuellt eller med motor – automatiskt eller med fjärrkontroll. Är du nyfiken på Lamellgardiner ska du titta på Lilly, från Hestra Markis.

Rullgardin

Funktionellt och stilfullt solskydd.

Rullgardinen är en tidlös och funktionell produkt som passar alla sorters fönster. Väven i rullgardinen finns i ett hundratal olika tyger och mönster, såväl transparenta som mörkläggande. Det finns även ytbehandlingar för värmereflektion och smutsavvisning.

Manövrering sker med en klassisk rullkedja. Med Softraise får du en mjukare hissning. Manövreringen kan också ske med motor. Är du nyfiken på rullgardiner ska du titta på Dagny, från Hestra Markis.

Duettegardin

Ett solskydd med mer textilkänsla.

Duettegardinen är lika mycket en inredningsdetalj som ett solskydd eller insynsskydd. Genom att solljuset silas genom väven får du ett behagligt ljusgenomsläpp. Välj mellan transparent, mörkläggande, mönstrad eller metalliserad utsida. Den sistnämnda ger bättre värmeavskärmning.

Manövrering av duettegardinen sker med hjälp av linor, linlås och handtag. Det går även att motorisera duettegardinen. Är du nyfiken på duettegardiner ska du titta på Greta, från Hestra Markis.

Plisségardin

Skapa en mjuk och hemtrevlig effekt.

Plisségardinen är ett elegant alternativ för dig som behöver ett solskydd som är både ljusreglerande och värmereflekterande. Våra olika modeller erbjuder flera alternativ och stor flexibilitet – allt från ett stort ljusinsläpp till helt mörkläggande.

Du väljer själv om gardinen ska dras nedifrån och upp eller uppifrån och ned. Vi erbjuder även en mängd olika färger, mönster och andra egenskaper. Är du nyfiken på plisségardiner ska du titta på Ingrid, från Hestra Markis.

solskydd neg 1

Hör av dig med frågor om solskydd

Vi hjälper dig att planera och räkna på installationen av solskydd.

Invändigt solskydd till fönster

I vårt sortiment hittar du produkter från Hestra Markis Indoor Living. Här finns alla typer av solskydd, alltifrån modernt och elegant designade till mer standardbetonade produkter. Samtliga präglas dock av gedigen kvalitet, anpassad funktion och god design med oändliga möjligheter att skräddarsy just den solskyddsprodukt du vill ha.