Sekond i Trollhättan - Elektriker, Solskyddslösningar, Företagsservice
smart hem neg

Smarta hem

Smart Hem – Vill du ha ett?

Vem vill inte kunna spara värdefull tid, uppleva extra komfort och få mer kvalitetstid. Allt i ett hus som gör våra liv enklare. Vi hjälper dig att automatisera din vardag.

Ett Smart Hem gör ditt dagliga liv till en upplevelse

Tänk dig att du vaknar upp i din säng och startar kaffebryggaren, sätter på tv-nyheterna och drar upp persiennerna – innan du ens har klivit upp ur sängen. Med ett enda knapptryck kan du starta morgonen på bekvämast möjliga sätt. Och inte bara det. Med hjälp av din smartphone, knappar, fjärrkontroller eller andra styrenheter kan du styra hela ditt hem var du än är och när du än behöver. Musik, belysning, garageport, larm, värme eller solskydd – med ett enda system kan du få total kontroll över ditt hem. Du kan även koppla in Alexa eller Google-assistenten för röststyrning av systemet. Vi hjälper dig med installation och rådgivning.

Styr ditt solskydd med automation

Motorisera och automatisera dina gardiner, persienner markiser, eller andra solskydd i ditt Smarta Hem.

Styr ditt invändiga eller utvändiga solskydd med röstkommando eller med automatik efter vädret. Låt sovrumsgardinen rulla upp när det är dags att vakna eller rulla ner när det är dags att sova.

Motorisera och styr garageporten

Att ta sig ur bilen i ösregnet för att öppna garageporten tillhör det förgångna. Sitt kvar bekvämt och öppna porten i från bilen.

Utrusta din garageport eller grind med en motor och öppna den enkelt via app i mobilen, med en fjärrkontroll, eller med hjälp av röststyrning.

smart hem neg 1

Hör av dig med frågor om Smarta Hem

Vi hjälper dig att planera och räkna på installationen av smarta hem i ditt företag, hemma eller i en större fastighet.