Sekond i Trollhättan - Elektriker, Solskyddslösningar, Företagsservice
solcell neg

Solceller

28m2 Solceller

Installation av 28m2 solcellsanläggning med batterilagring. Detta kommer ge ca 5000 kWh/år under 25år.

Pris: 107 400 kr *

Paketet inkluderar: 14 st. Luxor ECO LINE 410W, 1 st Fronius Symo Gen24 6.0 Plus, 1st BYD B-Box Premium HVS 10,2, 1 st Fronius Smart Meter TS 63A/3 fas plus kablar och monteringsmaterial.

* Inkl. moms och efter skattereduktion.
erbjudande

En enkel och lönsam investering i solceller

När elpriserna stiger kraftigt blir solceller och solpaneler en attraktiv lösning för att producera egen energi. Många undrar dock om solljuset räcker och om de har tillräckligt med takyta. Vi på Sekond räknar noggrant på din specifika situation och hjälper dig med planering, val av solceller och installation. De flesta tak är tillräckligt stora för att generera el till både ditt hushåll och dina grannar, och ibland kan solceller på ett uthus räcka för att minska dina elkostnader avsevärt. Med vår erfarenhet av att uppdatera både privatbostäder och större industrifastigheter med solpaneler, kan vi hjälpa dig bli en självständig och oberoende elproducent.Låt oss guida dig till en smart och hållbar investering i solenergi som kan skydda dig mot höga elpriser.

Minska dina elkostnader med solceller

Genom att installera solceller på taket kan du minska dina elkostnader med minst en tredjedel. Producerar du mer energi än du förbrukar, kan du sälja överskottet till ditt elbolag och tjäna pengar. Ditt nätbolag betalar dig för att du bidrar med fossilfri solenergi som andra kan köpa, och du får dessutom en skattereduktion per såld kWh.

Öka husvärdet med solceller

Att installera solceller på taket kan öka husets värde vilket gör det mer attraktivt vid försäljning. En undersökning från Sveriges Lantbruksuniversitet visar att solpaneler inte bara minskar dina energikostnader utan också ökar fastighetens marknadsvärde.

Med en beräknad livslängd på 30 år blir investeringen i solenergi lönsam långt innan du ens överväger att sälja huset. Investera i solceller idag och dra nytta av både omedelbara och långsiktiga ekonomiska fördelar.

Bidra till en bättre framtid med solenergi

Solen är en förnybar energikälla som på några timmar avger mer energi än vad hela världen konsumerar på ett år. Elproduktion från solceller genererar inga koldioxidutsläpp, vilket gör solenergi till ett miljövänligt val. Även om tillverkningsprocessen påverkar miljön, väljer vi våra leverantörer noggrant baserat på kvalitet, arbetsvillkor och miljöpåverkan.

Genom att installera solpaneler gör du en investering som inte bara gynnar din ekonomi utan också bidrar till en mer hållbar värld. Tillsammans kan vi skapa en framtid där ren, förnybar solenergi spelar en central roll i vår energiförsörjning.