Sekond i Trollhättan - Elektriker, Solskyddslösningar, Företagsservice

om sekond

Säkerhet, noggrannhet och kundnärhet

Vi är Sekond. Vi är passionerade om att leverera helhetslösningar med högsta kvalitet, och vi är alltid fokuserade på våra kunders behov och önskemål.

Vår styrka ligger i vårt team av kompetenta elektriker, hantverkare och montörer, som alla har en passion för att säkerställa högsta standard i varje projekt. Vi har arbetat i över tjugo år inom branschen och har byggt upp en gedigen referenslista som vi är stolta över.

Vårt team anpassar sig enkelt till olika behov och önskemål, och vi garanterar alltid högsta kvalitet och noggrannhet i varje projekt vi utför. Så när det gäller elinstallationer och företagsservice tveka inte att välja Sekond för att få en säker, noggrann och kundnära upplevelse!

Våra värderingar

Vi har en stark tro på att säkerhet, noggrannhet och kundnärhet är de viktigaste faktorerna för att leverera framgångsrika lösningar inom elinstallationer och företagsservice.

Vi vill arbeta nära dig som kund och ha en öppen och ärlig dialog. Dessutom strävar vi alltid efter att arbeta långsiktigt, både ur kund- och miljöperspektiv. För att säkerställa detta har vi tagit fram en företagspolicy och satt interna kvalitetsmål:

  • Att i anbud erbjuda rätt kvalité så kostnader för produktion under hela dess livslängd blir så låg som möjligt.

  • Att stödja, rådge och informera såväl beställare som underentreprenörer och leverantörer för att säkerställa slutproduktens kvalité.

  • Att driva arbetsplatsen med god ordning och säkerställa arbetsmiljön.

  • Att utlova tider för färdigställande.

  • Att överlämna en produkt som är komplett och felfri.

  • Att göra var beställare och projekt till bra referenser

Våra tjänster

Sekond är mer än bara ett företag som tillhandahåller elinstallationer och företagsservice. Vi är en pålitlig partner som arbetar nära våra kunder för att säkerställa att deras behov och krav uppfylls på ett effektivt och säkert sätt. Vi är redo att ta oss an alla typer av uppdrag och leverera högkvalitativa lösningar som våra kunder kan lita på.

Vi erbjuder elektriker och hantverkare som genom smarta lösningar ser till att du får ett modernt och bekvämt hem med ett tryggt elsystem. Men, vi erbjuder även produkter som effektiviserar energiförsörjningen – inne, ute och i världen samt hantverksservice i form av målning och solskydd.

Oavsett hur stort eller litet ditt projekt är hjälper vi dig. Vi har kompetensen och erfarenheten som krävs för att lösa praktiskt taget vilket problem som helst. Är det någon kompetens vi saknar – ja, då skaffar vi den på annat håll. För oss går kvalitén före allt annat.

Tveka inte att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt med ditt projekt.

20arslogo

Sekonds historia

Bolaget startades år 2000 av Niclas Liljala. Företagsnamnet är hämtat från boxningsvärlden, likt en sekond står vi alltid redo att assistera och hjälpa dig att lyckas i ditt projekt.

Under 2016 gick Johan Selvén in som delägare efter cirka tio år i företaget. Idag driver Johan Sekond framåt med stor entusiasm och med högt satta mål för framtiden. Styrkan består av mellan 20 och 25 kompetenta och högt uppskattade medarbetare – och vi fortsätter att växa.

trygga eljobb

Trygga eljobb med Sekond

Vi är medlemmar i Trygga Eljobb, ett initiativ från fackförbundet Elektrikerna. Trygga Eljobb visar vägen till seriösa företag som använder certifierade och utbildade elektriker med kollektivavtal som utför jobbet enligt de krav som lagstiftningen sätter upp.

Vi vill ha en säkrare elbransch. Både för dig som konsument och för oss som jobbar i den. Så, oavsett om du ska anlita en elektriker för att dra el till ditt fritidshus, byta ett ojordat vägguttag mot ett jordat eller installera golvvärme garanterar vi ett tryggt eljobb.

installatorsforetagen

Elektriska installatörsorganisationen

Vi på Sekond är en auktoriserad elinstallatör och är registrerad hos elsäkerhetsverket. Vi är medlemmar i Installatörsföretagen. Genom att vända sig till en IN-medlem väljer ni trygghet och jobb med garanti.

I organisationen samlas installationsbranschens företag som steg för steg gör världen mer klimatsmart genom elektrifiering, energieffektivisering och hållbara installationer. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för ett modernt, klimatsmart och hållbart Sverige.